Szolgáltatások

Helyszíni autóüvegezés:

Helyszíni kiszállással vállaljuk az autóüvegek cseréjét és javítását Magyarország területén. Budapesten ingyenes kiszállással, míg Budapest közigazgatási határain kívül kiszállási díj ellenében dolgozunk.

Dolgozik? Elfoglalt? Mivel nem szükséges, hogy szervizbe vigye autóját, akár otthonánál vagy a munkahelyénél is el tudjuk végezni a szélvédőcserét, míg Ön pihen vagy dolgozik. Az autót az üveg cseréjétől számítva 2 órán belül használhatja.


Azonnali, Cascós kárfelvétel:

Van casco biztosítása az autóján? Mi a helyszínen elvégezzük a kárfelvételt és cseréljük, javítjuk az üveget is. Önnek nem szükséges még a kárfelvétellel is törődnie. Egy időpontban végezzük, így időt takarítunk meg Önnek. Akár önerő fizetése nélkül is megoldható probléma. Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

Minőségi autóüveg és ragasztási technológia:

Az autóüveg:
Csak és kizárólag azokat az autóüveget szereljük be munkánk során, amelyek a nagy nemzetközi autóüveg gyártó cégek (Pilkington, Saint Gobain, stb.) európai gyáraiból származnak. Több okból sem célszerű az olcsó, silány minőséget választani a szélvédők közül, mivel ezek beépítése beázásokat, torzításokat és egyéb nem várt problémákat eredményezhet.

A ragasztó:
A megbízható üveg mellett természetesen az egyik legjobb minőségű nemzetközileg is elismert ragasztómárkát használjuk. Legnagyobb előnye a SIKA márkájú ragasztónak az igen gyors száradási idő. (Az autó szerelés+száradással együtt 2 óra alatt útra kész.) Ön maximálisan bízhat a cégünk által használt termékekben és a technológiában egyaránt.

Gépjármű-flottakedvezmény:

Várjuk azoknak a flottakezelőknek a jelentkezését is, akik minőségi munkát várnak el partnereiktől. Rendszeresen előforduló probléma flottáknak, hogy csak bizonyos hétvégi időpontokban vannak bent a járművek a telephelyen. Nekünk ez nem probléma, előre leegyeztetett időpontokban szívesen megyünk és felmérjük a flotta gépjárműveit, majd elvégezzük a szükséges javítást vagy cserét. Csapatszerű együttműködést, rugalmasságot és megfizethető, illetve minőségi munkát garantálunk, a flották számára külön kedvezményekkel.